DIN SJÄLVKLARA ELINSTALLATÖR I STOCKHOLM

Vi på NFB EL AB i Stockholm erbjuder tjänster inom elinstallation och service till våra kunder runt om i hela stor Stockholm. Efter att ha varit verksamma som elektriker i många år har vi samlat på oss en lång erfarenhet och en bred kompetens inom elinstallation och service. Tack vare att vi dessutom har ett stort kontaktnät när det handlar om reservdelar och leverantörer av elmaterial, kan våra kompetenta elektriker utföra trygga och säkra installationer för dig som kund. Vi lämnar alltid garanti på utförda arbeten om 2 år. Beträffande projektering och totalentreprenader inom elinstallationer kan vi som elinstallatör erbjuda helhetslösningar för våra kunder i Stockholm, Huddinge, Botkyrka med omnejd.

Elinstallationer

Vi utför elinstallation i privatbostäder, kontor, butiker, industri och hotell. Vi har lång erfarenhet och kan använda oss utav den kunskap som finns på vårat företag

led-kitchen

LED Belysning

Ombyggnation av äldre armaturer till led Installation av led belysning för bostadsrättsföreningar, kontor, företag, garage. Energieffektivisering av befintlig belysning Styrning av belysning genom tid, rörelse eller skymning

503844546

Nätverk/data

Vi har jobbat med hela nätverksinstallationer, mindre framdragningar av nätverk, bra lösningar för ett fungerande trådlöst nätverk, felsökning och installationer av kameror.

Glöm inte otavdraget
 

Som privatperson har du rätt till rotavdrag på upp till 30 000 kr per person och år

.Rotavdrag ges för att

Dra in el, modernisera el samt byta ut vägguttag. Installera och komplettera elcentraler dvs proppskåp. Installera spotlights, inbyggda sådana. Installation av solceller.

Felsökning i samband med reparation och underhåll samt installering av laddplats för elbil i tex garage eller mot fasad. Detta avser endast arbetstiden som debiteras alltså inget material får dras av. Det gäller för dig som äger den bostad som du vill få reduktion för men kan även nyttjas för t.ex sommarhus eller fritidsbostäder.

Close Menu